Døves Frikirke

OM OS

Kære alle!

Døves Frikirke findes i Danmark.

Vores vision og mål af Døves Frikirke er at kunne informere hinanden, hvad det sker både indlandet og udlandet, samt kalender overblik over lokale arrangementer + fælles arrangementer.

Vi arrangerer også sommerlejr, stævner og forårs-og efterårs Træf i samarbejde med de lokale Døves Frikirke.

Vi har 1 repræsentant (Jan Tausen Zachariassen, janz@deaf-edca.com) i EDCA (European Deaf Christians Alliance) som består af Danmark, Norge, Finland, Estland, Rusland, Holland, Spanien, England, Ukraine, Schweiz, Italien.

(Mere information om EDCA ses i www.deaf-edca.com)

Vi deltager også på pastor- og lederuge hvert år i januar måned i forskellige lande, sidste gang Italien, næste år forhåbentligt i Danmark.

Vi deltager også på EDCC konference hver 4 år og EDCWD hvert år i maj måned.

Vi ønsker dig/jer god surfertur og have en fornemmelse af hvem vi er og hvad vi kan tilbyde, og skriv gerne kommentar her - alt tages imod, dvs. forslag, ideer, ris & ros...

Du/I er også meget velkommen til at besøge lokale Døves Frikirke i Danmark, kom som du er og have en fornemmelse af hvad og hvordan det er - eller er du en søgende som leder efter en døvemenighed, er du/I også meget velkommen!

Hvad er vores tro? Læs Troserklæringen!

Guds velsignelse være med dig/jer!