Døves Tegn-Bibel

Tillykke med

Døves Bibelprojekt
- Tegnsprog-bibelen på

DeafBibel App 


Nu er vi nået vores mål, og Johannes Ev. er officielt færdig med hele 21 kapitaler + introen.

Vi holder vores første festdag, mandag 24. juni kl. 14-17 med fejring og reception, og vi har inviteret en del vigtige personer fra forskellige organisationer plus EDCBTs formand, Riho Kurg fra Estland :-)


Tusind tak for det store arbejde, som Jan og HL arbejder med i studio samt Bibelprojektets arbejdsgruppe (Referencegruppen) er med til at godkende hvert kapital.


Må Gud velsigne projektet og samarbejdet med andre personer, som gjorde at det er gennemført! TAK igen :-)


Appen - ja, men hvad er formålet og meningen bag projektet?


Jo, døve kan endelig få mulighed for at studere Bibelen på tegnsproget med mobil, tablet eller pc ved brug af DeafBible-appen.


www.deafbible.com eller download appen DeafBible


Så det betyder, lige præcis som du kender fra mobil apps, får døve fuld tilgængelig med tegnsprog-bibelen og vi får et godt værkstøj med DeafBible app - på vores sprog!!


Tak DeafBible for opbakningen og støtten!


Døves Bibelprojekt
- på tegnsproget!!

Sidste nyt:
Døves Bibelprojekt har fået eget CVR-nummer og logo.
Billedet kommer snart :-)


Vi er gået i gang med Døves Bibelprojekt, takket være DBS (DeafBible) for denne enestående mulighed, som vi døve får :-)

Hvad laver vi i projektet?
Vi oversætter fra bibelens tekst til tegnsproget, til en stor glæde for danske døve at få en visual bibel på vores modersprog.
Projektet er en 2 års periode og vi har valgt Johannes Evangeliet.
Vi forventer at være færdige med projektet september 2024 og vi er også bevilget til at kunne oversætte hele Ny Testamente.

Bed for os i projektet - du som er interesseret i at vide mere eller vil være med i projektet, så tøv ikke at tage kontakt til os.